In Verband Brengen
Qonnect Partners, LLC
8737 Slate Ridge Ct.
Sylvania, OH 43560, USA
Qonnect Partners, LLC
1840 Century Park East
Suite 800
Los Angeles, CA, 90067, USA
Connect@QonnectPartners.com
p + 1 419.885.0279
c + 1 419.346.4643
f + 1 419.754.2082
p + 1 310.663.9090
f + 1 310.943.1667Mr. Quentin F.J. Lutz, Principal
Qonnect Partners, LLC
Quentin F.J. Lutz
Qlutz@QonnectPartners.com


In zijn meest recentelijke positie als een mede eigenaar van de internationale golf baan ontwerper, Arthur Hill/Steve Forest en medewerkers was hij verantwoordelijk voor de strategische plannen en de ontwikkeling van zaken overzee. Hij was ook het hoofd van de verkoop en advertentie afdelingen.


De loopbaan van Quentin bevat leidende posities bij Arthur Hills Internationaal Golf Baan Ontwerpers, Pro Quest Inc.( een dochtermaatscappij van de Firma Ford Motor Company),Certainteed Bouw Materialen Leverancier en een Officier bij de Amerikaanse Marine.


Quentin is in het bezit van een diploma: Kandidaat Science in Marketing van Drexel University (BA), en een Master in Business Administratie van Wayne State University. (Detroit, Michigan).


Mr. Gary Post, Principal
Qonnect Partners, LLC
Gerry M. Post
Gpost@QonnectPartners.com


Heeft uitgebreide ervaring in advies geving en financiering op internationaal gebied, voor Banken, Investerings Firma's en Bedrijfsleiding als Direkteur, en uitvoerend bedrijfsleider voor twee publieke firma's en twee prive eigen bezit firma's. Hij heeft speciale ervaring in begeleiden en overzien van families met een groot bezit in Europa en de Verenigde Staten. Hij is ook gespecialiseerd in het fuseren en overnemen van Internationale Bedrijven.


Gerry's loopbaan bevatte leidinggevende posities bij McKinsy & Co, Kidder Peabody, Drexel Ambert Capital - Ambert Adviseurs, en Oxis International.


Hij is in een bezit van een Kandidaats Diplioma in Finance van Stanford Universiteit en een Master in Business Administratie van de Universiteit in Los Angeles, California (UCLA).