Wat betreft

Qonnect Partners is een firma gespecialiseerd in het behoud en de groei van eigen bezit voor investeerders en klanten. Wij noemen onze klanten en investeerders “PARTNERS”, omdat we nauwe contakten met ze onderhouden en laten zien hoe ze hun toekomstige doel kunnen bereiken. Wij zijn konstant bezig met de afwikkeling van de uitvoerende fases en het beleid ervan.


Wij hebben drie uitgebreide doelstellingen en aktiviteiten:

  • Eigen Bezit advies - Analizeren en Voorbereiding van de toepassing van eigen bezit(aandelen,ontroerend goed enz.),of nieuwe methodes , om de waarde van eigen bezit te laten groeien.
  • Uitvoering - Het aanvaarden van een aktieve rol in het plaatsen van fondsen van de partners bij lang termijn stukken , zoals ontroerend goed, een minderheids aandeel in bedrijven of investeringen en wel onderzochte prive firma's.
  • Bestuur - Het verschaffen van extra aandacht om te verzekeren dat de plannen verwezenlijkt worden door het gebruik van bedrijfs begeleiding en adverteren in de juiste media.


Leidende Philosofieen

  • Iedere klant of investeerder wordt behandelt als een “Partner”, ongeacht of het voor een advies van korte duur is of een opdracht voor een langdurig investerings programma
  • Wij brengen de meest kundige middelen voor iedere situatie en vormen kontakten met de best mogelijke specialisten zoals advokaten, architekten, ontwikkelaars en speciale investeerders.
  • Ons perspectief is globaal en gebalanceerd; wij werken met klanten en investeerders van verschillende landen en geven advies over projekten en investeringen in ontwikkelde, zowel als opkomende markten.
  • Strenge controle over vertrouwelijkheid wordt aangeboden bij Qonnect P. Onze projekten bevatten duidelijk zienbare situaties en gevallen.Zodat we de doelstellingen van ieder programma kunnen verwezelijken verkrijgen wij de juiste vertrouwelijkheid voor alle medewerkende groepen